top of page

Wirrewar

Bij Peuteropvang Wirrewar willen we een warme en liefdevolle sfeer creëren met een christelijke visie. Een kleinschalige peuteropvang waar kinderen samen kunnen spelen, leren en ontwikkelen. De peuteropvang is een unieke kans voor kinderen om zich voor te bereiden op hun schoolloopbaan. Zij kunnen met spel en interactie vaardigheden ontwikkelen onder begeleiding van professionele medewerkers. Wij bieden peuteropvang aan peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Ieder kind is bij ons welkom op de maandagochtend, dinsdagochtend en donderdagochtend van 8.30 uur - 12.00 uur. 

Foto 03-11-2020 11 14 11.jpg

Voor ieder kind kunnen wij een fijne speelomgeving creëren, al dan niet met extra middelen. De peuteropvang is gevestigd binnen de muren van basisschool De Wijngaard. De peuteropvang heeft evenals basisschool De Wijngaard een reformatorische grondslag. Lees verder of neem gerust contact op als u meer over ons wilt weten.

bij2_edited.png

Peuteropvang Wirrewar maakt gebruik van een lokaal van basisschool de Wijngaard. Verder werken we samen in het gebruik van materiaal, in buitenspeelruimte, en de doorstroom voor een aantal van onze peuters naar groep 1.

De wijngaard logo cmyk.jpg
bottom of page